Μερικοί κρατούνταν αιχμάλωτοι για περισσότερο από δύο χρόνια, δήλωσε ο Ζελένσκι για τους Ουκρανούς που απελευθερώθηκαν
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι όλοι οι Ρώσοι που απελευθερώθηκαν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Λευκορωσία, όπου τους παρέχεται ψυχολογική και ιατρική υποστήριξη.
Την ανακοίνωση για την πλευρά των Ουκρανών έκανε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. «Όλοι τους προέρχονται από διαφορετικούς τομείς του μετώπου… Μερικοί κρατούνταν αιχμάλωτοι για περισσότερο από δύο χρόνια» δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος μέσω ανάρτησής του στην εφαρμογή Telegram.
Συνολικά 4.131 άτομα έχουν ήδη επιστρέψει από τη ρωσική αιχμαλωσία, συμπεριλαμβανομένων 150 εκπροσώπων των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, της κρατικής υπηρεσίας συνόρων, της εθνικής φρουράς και της αστυνομίας, ανέφερε το Συντονιστικό Αρχηγείο του Κιέβου για τη μεταχείριση των αιχμαλώτων πολέμου.
protothema.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































