Ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών προσπαθούσε να λύσει τον γρίφο…
Πρόλαβε ακόμα και τους… Τούρκους η παραίτηση του Μάκη Βορίδη, μετά την αποστολή της δικογραφίας που σχημάτισε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η αναφορά στους Τούρκους δεν γίνεται τυχαία.
Ακόμα και ο Αλί Γερλικαγιά (σ.σ. Υπουργός Εσωτερικών) προσπαθούσε χθες το πρωί να καταλάβει το παιχνίδι που παίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα διαρκή «φύγε εσύ, έλα εσύ», στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Όταν κέρδισε τις εκλογές του 2019, ο πρωθυπουργός κατάργησε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Έπειτα από μερικούς μήνες προχώρησε στη σύσταση νέου, το οποίο βάπτισε «Μετανάστευσης και Ασύλου». Πρόσφερε τα κλειδιά και το χαρτοφυλάκιο στον Νότη Μηταράκη. Ο Χιώτης πολιτικός επέδειξε αντοχή και… ανοχή, όπως αποδείχθηκε από την τριετή παραμονή του στην ίδια καρέκλα.
Ακολούθησε για ένα χρόνο ο Δημήτρης Καιρίδης, τον διαδέχθηκε για εννέα μήνες ο Νίκος Παναγιώτοπουλος και έπειτα ήρθε ο Βορίδης.

Πριν παραιτηθεί ο Μαυρουδής, στην Άγκυρα ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών προσπαθούσε να λύσει τον γρίφο για τις συχνές αλλαγές σε ένα Υπουργείο, στο οποίο θα έπρεπε να δείχνει η κυβέρνηση συνέχεια και συνέπεια.
Μωρέ, τι μας λέει και ο Γερλικαγιά; Ξέρει εκείνος καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Επειδή, δηλαδή, κρατάει σταθερή την κυβέρνησή του ο Ταγίπ Ερντογάν, θα κάνει το ίδιο και ο Έλληνας πρωθυπουργός;
Εδώ είναι Ελλάδα και ο Μητσοτάκης λογαριασμό δεν δίνει…
newsbreak.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































