Από μία… χαζομάρα, οι ιδιοκτήτες οκτώ αυτοκινήτων αναγκάστηκαν να πληρώσουν δεκάδες ευρώ για να αποκαταστήσουν τα λάστιχα των οχημάτων τους, που τα έσκισαν «χωρίς λόγο» ένα ζευγάρι νεαρών.

Χθες, στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ένας 35χρονος και μία 22χρονη, που το απόγευμα της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου έσκισαν με μαχαίρι 19 λάστιχα οκτώ αυτοκινήτων, πριν συλληφθούν από την Αστυνομία. Η δικαιολογία που προέβαλαν, ήταν ότι το έκαναν από «χαζομάρα».

Οι δυο τους, πάντως, εμφανίστηκαν πραγματικά μετανιωμένοι για την πράξη τους και, αφού ζήτησαν συγγνώμη από τους παθόντες, προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν τη ζημιά, η οποία ξεπερνά τα 1.000 ευρώ συνολικά.

Ευτυχώς για τους ίδιους, οι παθόντες και οι παθούσες δέχτηκαν τη συγγνώμη και την δήλωση του δράστη, ο οποίος πρόσφατα βρήκε εργασία, ότι θα αποπληρώσει σταδιακά τις ζημιές.

Το Δικαστήριο, και με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέας, αποφάσισε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στους δύο νέους και τόνισε πως αν δεν τηρήσουν την υπόσχεσή τους, η ποινή που τους περιμένει θα είναι βαριά.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις