Στους λόγους που οδήγησαν στην κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας, από την αξιωματική αντιπολίτευση, κατά του Υπουργού Οικονομικών αναφέρθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα και την εκπομπή Mea Culpa.

Ο κ. Μεϊκόπουλος ήταν ιδιαίτερα δριμύς στην κριτική του τονίζοντας ότι ο νέος Κώδικας υποκρύπτει τον σχεδιασμό για υφαρπαγή της πρώτης κατοικίας, χαρακτηρίζοντας ως ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη το γεγονός ότι οι πολίτες θα συνδιαλέγονται κατευθείαν με τις τράπεζες για την ρύθμιση των οφειλών του, χωρίς την ύπαρξη ενός προστατευτικού πλαισίου, όπως ο εξωδικαστικός συμβιβασμός, όπως και την πρόβλεψη για πτώχευση φυσικών προσώπων.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Βουλευτής Μαγνησίας με τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα οι πολίτες θα καταστούν “ενοικιαστές στο ίδιο τους το σπίτι”!

Παράλληλα, ο κ. Μεϊκόπουλος σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της Υγείας, ενώ σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της αέριας ρύπανσης στην πόλη του Βόλου τόνισε πως είναι αναγκαίο, τώρα, να αναληφθεί δράση για την αντιμετώπιση του σημαντικότερου, ίσως, προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη, καθώς είναι πλέον αποδεδειγμένη η επιβάρυνση που προκαλεί στην υγεία των πολιτών.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις