⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΚατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά των κοκορομαχιών
Τραγικό θάνατο από τα… νύχια ενός κόκορα βρηκε αστυνομικός στις Φιλιππίνες κατά τη διάρκεια επιχείρησης ακύρωσης παράνομων κοκορομαχιών.
Το δυστύχημα σημειώθηκε την Δευτέρα όταν ο αξιωματικός Κρίστιαν Μπόλοκ έπιασε στα χέρια του έναν από τους κόκορες προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία.
Ένα από τα νύχια του κόκορα, όμως, που ήταν ακονισμένα για να είναι πιο φονικός στην κοκορομαχία έκοψε την μηριαία αρτηρία του άτυχου αστυνομικού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από την ακατάσχετη αιμορραγία.
«Πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα και μια ανεξήγητη ατυχία. Δεν το πίστευα όταν μου το πρωτοείπαν. Είναι η πρώτη φορά στα 25 μου χρόνια ως αστυνομικός που χάνω συνάδελφο από νύχι κόκορα» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία άτομα ενώ έχουν κατασχεθεί δύο κόκορες.
Οι κοκορομαχίες όπως και οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις έχουν απαγορευθεί στις Φιλιππίνες στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































