Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά στην Ιαπωνία κάνουν την εμφάνιση τους αρκούδες σε αστικές περιοχές αφού αναζητούν τροφή. Αυτή την φορά, μια αρκούδα εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ σε πολή της κεντρικής Ιαπωνίας σκορπώντας τον πανικό και τον τρόμο.

Στο κατάστημα υπήρχαν πολλοί πελάτες

Από την εισβολή τραυματίστηκαν δύο υπάλληλοι ενώ οι πελάτες έτρεχαν να κρυφτούν. Η αρκούδα, σύμφωνα με τα ιαπωνικά δημοσιεύματα είχε ύψος 1,4 μέτρα. Το κατάστημα βρίσκεται κοντά σε ορεινές περιοχές, αλλά οι αρκούδες δεν είχαν κατέβει ξανά στο χωριό, δήλωσε ο Χιρόσι Χορικάβα, υπεύθυνος του σούπερ μάρκετ.

Ο διευθυντής του καταστήματος δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι περίπου 30 με 40 πελάτες βρίσκονταν μέσα εκείνη την ώρα και ότι η αρκούδα ταράχτηκε καθώς πάλευε να βρει την έξοδο.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις