Το πραγματικό πρόβλημα για την κυβέρνηση δεν είναι το πότε θα αποφασίσουν οι αγρότες να απομακρύνουν τα τρακτέρ από τους δρόμους. Αυτό αργά ή γρήγορα θα συμβεί. Το πραγματικό πρόβλημα (κι αυτό θα πρέπει να ανησυχεί τους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου) είναι ότι η «αγροτική ψήφος» – όπως τη λέμε εμείς οι δημοσιογράφοι – στις επόμενες εκλογές θα είναι εμφανώς «κουτσουρεμένη».
Στις εκλογές του 2023 ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε το 48% της «αγροτικής ψήφου», ποσοστό αυξημένο κατά 6 μονάδες σε σχέση με το 2019 (42%).
Δηλαδή, ένας στους δύο αγρότες ψήφισε ΝΔ. Πόσοι εξ αυτών θα κάνουν το ίδιο στις επόμενες εκλογές;
Κάποιοι γνωρίζοντες προβλέπουν «ούτε οι μισοί».
Μ. Καλ.
ieidiseis.gr
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








































![[383580] ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)](https://happenednow.gr/wp-content/uploads/2026/01/AGROTES-12-1200x700-1-1068x623.jpg)













