⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Επιστολή στους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας

Τη λήψη επιπλέον μέτρων για να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις από την πανδημία του κορονοϊού και το δεύτερο γενικό lockdown στην Ελλάδα ζητά η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας. Το σχετικό αίτημα κατατέθηκε με επίσημη μορφή, μέσω επιστολής, στους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας.

Βασικό αίτημα της Συνομοσπονδίας αποτελεί η ακύρωση των απολύσεων, πριν τη νέα καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, με τη θέσπιση ειδικής διάταξης, που θα καθιστά άκυρες τις καταγγελίες συμβάσεων που έγιναν τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν το νέο lockdown.

Επίσης, μεταξύ άλλων, ζητείται η εφαρμογή άμεσων αποκαταστατικών ρυθμίσεων για τους εποχικούς εργαζόμενους και για τους εργαζόμενους που παρέχουν εργασία σε συνθήκες εποχικότητας.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επιστολή εδώ.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις