Έξαλλο φαίνεται να είναι το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης, που τον «έκοψαν» από τις εργασίες του συνεδρίου.
Ακόμη δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το συνέδριο και άρχισαν τα παρατράγουδα…
Μάλιστα για την εξέλιξη ο Αντώνης Σαουλίδης ζητάει εξηγήσεις και με επιστολή που απέστειλε προς την ΕΔΕΚΑΠ, ζητώντας να μάθει εάν έχουν επιβληθεί σε βάρος του πειθαρχικά μέτρα που συνεπάγονται τον αποκλεισμό του από το συνέδριο.
Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που «έκοψαν» από το συνέδριο
Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Αντώνης Σαουλίδης, πήγε στον χώρο του συνεδρίου για να παραλάβει τη διαπίστευσή του. Και εκεί ενημερώθηκε ότι δεν περιλαμβάνεται στους αριστίνδην συνέδρους, ενώ είναι μέλος της απερχόμενης Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου. Και μπορούσε να συμμετάσχει μόνο με την ιδιότητα του παρατηρητή.
Στην επιστολή του προς την ΕΔΕΚΑΠ, ζητάει επίσης να του κοινοποιηθεί η σχετική απόφαση και η νομική της βάση, με αναφορά στο καταστατικό του κόμματος. Επισημαίνει, μάλιστα, ότι ως μέλος του Πολιτικού Γραφείου ανέμενε τη συμμετοχή του στις διαδικασίες και ζητά άμεση και επίσημη ενημέρωση.
Οι «κακές γλώσσες» πάντως λένε ότι πληρώνει την επιλογή του να στηρίξει τον Χάρη Δούκα στις εσωκομματικές εκλογές, και να είναι ομιλητής στην παρουσίαση βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.
«Σήμερα ξεκινά το Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ένα Συνέδριο που θεσμικά ανήκει σε όλους και οφείλει να είναι ανοιχτό, δημοκρατικό και χωρίς αποκλεισμούς. Πάω να συμμετάσχω όπως προβλέπει το καταστατικό. Με σεβασμό στην παράταξη και την ιστορία της.
Γιατί τα κόμματα δυναμώνουν όταν ανοίγουν, όχι όταν φοβούνται» έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του, πριν του γνωστοποιηθεί το «κόψιμο».
newsbreak.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








































![[379016] ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)](https://happenednow.gr/wp-content/uploads/2026/03/pasok-simaia-1200x700-1-1068x623.jpg)














