Καμπανάκι από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Σε επιστολή τους προς τον Βασίλη Κικίλια αναφέρεουν οτι δεν έχουν γιατρούς, ΜΕΘ και κλίνες.

Παρέμβαση του υπουργού Υγείας για την επίλυση των προβλημάτων και την αναβάθμιση της φροντίδας υγείας στο νοσοκομείο Κιλκίς ζητούν με επιστολή τους προς τον υπουργό Υγείας η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών της πόλης και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου. Στην επιστολή σημειώνουν ότι για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο χρειάζεται αύξηση του αριθμού των κλινών, δημιουργία ΜΕΘ, αλλά και αύξηση του αριθμού του ειδικευμένων και ειδικευόμενων ιατρών καθώς και όλου του λοιπού προσωπικού και αλλαγή του οργανογράμματος.

Στην επιστολή επισημαίνουν ότι το 55,76% των θέσεων ειδικευόμενων γιατρών και το 47,72% των μόνιμων ειδικευμένων στο Νοσοκομείο είναι κενές . Παράλληλα σημειώνουν ότι για να καλυφθούν οι ανάγκες χρησιμοποιούνται σήμερα 17 επικουρικοί ειδικευόμενοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου καθώς και 13 ιατροί που μετακινούνται από άλλους φορείς.

Κι όλα αυτά ενώ τις τελευταίες 4 ημέρες καταγράφηκαν πάνω από 150 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού.

news247.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις