⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΚαλό θα ήταν τα χαρούμενα «πουλάκια» του Μαξίμου να σταματήσουν να κελαηδούν χαζοχαρούμενα τραγουδάκια για την έκβαση της έρευνας σχετικά με τα «αμνοερίφια» του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Και γιατί το «πανηγυράκι» είναι για τα μπάζα (τους το έγραψε, άλλωστε, την Κυριακή η «Καθημερινή») και γιατί δείχνουν εντελώς άσχετοι. Δείχνουν ότι «δεν ξέρουν πού πατούν και πού πηγαίνουν», που έλεγε ο μακαρίτης ο Νιόνιος, καθώς είμαστε στη μουσικολογία.
Όμως, να συνεχίσουμε «σαββοπουλικά». Ξέρουν ότι «έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα»; Με… βροχοποιό την ίδια την τρισκατάρατη Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. Με σκάνδαλο βαρύ και ασήκωτο, που θα κάνει τον ΟΠΕΚΕΠΕ να μοιάζει με παιδικό Μίκυ Μάους.
Προς ενημέρωση, λοιπόν, ολοκληρώθηκε η έρευνα για μείζον σκάνδαλο διασπάθισης ευρωπαϊκών κονδυλίων στην Ελλάδα. Ο φάκελος, δηλαδή, έκλεισε. Άνθρωποι που διαθέτουν σχετική ενημέρωση κάνουν λόγο για «σημεία και τέρατα». Μόνο που τα σημεία και τα τέρατα κοστολογούνται σε δεκάδες εκατομμύρια.
Κανονικό πάρτι με υπερκοστολογήσεις, ανατιμολογήσεις και χρήμα πολύ, «μαύρο» και με διαδρομές περίεργες. Λεπτομέρειες προσεχώς.
Πάντως, ασφαλείς πηγές βεβαιώνουν ότι, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, έρχονται κατηγορητήρια που φτάνουν μέχρι και την «εγκληματική οργάνωση».
Κ.Π.
ieidiseis.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































