⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΑστυνομικοί στην Αλεξανδρούπολη συνέλαβαν έναν στρατιώτη, ο οποίος μάλιστα είχε πάρει άδεια απολύσεως, μετά από καταγγελία 16χρονης ότι τη θώπευσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο (8/10) στην παραλιακή της πόλης, κοντά στην «ΑΡΓΩ», με την ανήλικη Ελληνίδα που βρισκόταν για διακοπές στην Αλεξανδρούπολη, να καταγγέλει στην ΕΛ.ΑΣ. το νεαρό, που αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν στρατιώτης που είχε λάβει άδεια απολύσεως από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Υποστήριξε ότι τη θώπευσε στο πίσω μέρος του σώματος της, κάτι που ο ίδιος αρνείται, υποστηρίζοντας πως απλά την αγκάλιασε δυνατά.
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης για τα περαιτέρω.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































