⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Καταγγελία για επίθεση σε βάρος μαθήτριας, μέλους της ΚΝΕ και του Συντονιστικού Μαθητών Πάτρας, στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων, το βράδυ της Τρίτης, διατυπώνουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, στην επίθεση συμμετείχαν άτομα οπλισμένα με σιδερογροθιές και μαχαίρια, ενώ τραυματίστηκαν και μέλη της ΚΝΕ που έσπευσαν να παρέμβουν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε επίθεση σε βάρος μαθήτριας, μέλους της ΚΝΕ και του Συντονιστικού Μαθητών Πάτρας, στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων. Όπως καταγγέλλεται, στην επίθεση συμμετείχαν άτομα που έφεραν σιδερογροθιές και μαχαίρια, ενώ τραυματίστηκαν και μέλη της ΚΝΕ που έσπευσαν να υπερασπιστούν τη μαθήτρια.

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι είχαν προηγηθεί επανειλημμένες προσπάθειες εκφοβισμού της, ακόμη και έξω από το σπίτι της, τις προηγούμενες ημέρες.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ κάνουν λόγο για οργανωμένη φασιστική επίθεση και καλούν τον λαό της Πάτρας και τους φορείς της πόλης να καταδικάσουν το περιστατικό και να απομονώσουν τις φασιστικές ομάδες.

 

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις