Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στη Μακρινίτσα με ένα νεκρό άνδρα και μία γυναίκα βαριά τραυματισμένη.

Στην περιοχή έχει μεταβεί αστυνομία και το ΕΚΑΒ όπου έκανε διακομιδή στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου του δεύτερου θύματος, της γυναίκας,  που ήταν βαριά τραυματισμένη από το μαχαίρι του δράστη.

Συγκεκριμένα  μαχαιριές δέχθηκε μία γυναίκα, που ήταν αδερφή του νεκρού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ήταν πρώην σύζυγος της νεαρής γυναίκας και σήμερα, περίπου στις 7, μετέβη στο σπίτι όπου βρισκόταν και ο αδερφός της και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο τους κατάφερε μαχαιριές που αποδείχθηκαν θανατηφόρες.Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου από το ΕΚΑΒ,  όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη ο οποίος διέφυγε από το σημείο του φόνου με το αυτοκίνητό του,  και αναζητείται από αστυνομικές δυνάμεις προς την ευρύτερη περιοχή των Πινακατών .

Πληροφορίες φέρουν το δράστη να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

*Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης του διπλού φονικού. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη περίπου στις 22.30΄, κοντά στην Περιφερειακή οδό.