Αιχμές και από Παύλο Πολάκη κατά Τσίπρα: Ποιος είχε δίκιο τελικά;

364

Θυμήθηκε την περίοδο που απειλούνταν με καρατόμηση από τον πρώην πρόεδρο

Αιχμές και από Παύλο Πολάκη κατά Τσίπρα: Ποιος είχε δίκιο τελικά;

Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα αφήνει ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος επιχειρεί να δικαιωθεί αναδρομικά για την περίοδο κατά την οποία βρισκόταν υπό διωγμό από τον τότε πρόεδρο του κόμματος για τις προγραφές κατά δικαστικών και δημοσιογράφων.

Γράφει συγκεκριμένα σε ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης: «Μου τα θύμισε το FB …ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023: Με αιτία και αφορμη την αναρτηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη ….

Ένα χρόνο μετά ,με τις εξελίξεις στο predator,με το έγκλημα των Τεμπων και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσυνης ,με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου,με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών ,με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλη που μεσολάβησαν…..

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;
Υγ Γραφω «αιτία και αφορμή» καθως είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η απόφαση για τη μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χαιρετακη στα Χανια παρά την ομόφωνη και χωρίς ΚΑΜΙΑ αντιρρηση απόφαση της πολιτικής γραμματειας ,μετά τον εκβιασμό του Σταθακη ο οποίος απαίτησε να βγει!!»

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like