Γυναίκα σεφ έφτιαξε γλυκά σε σχήμα ανδρικού γεννητικού οργάνου σε ιδιωτικό πάρτι γενεθλίων σε αθλητικό κλαμπ στο Κάιρο – Οι αρχές τη συνέλαβαν και την ανέκριναν

Τον… μπελά της βρήκε μία γυναίκα σεφ στην Αίγυπτο, που αποφάσισε να εξαντλήσει τη δημιουργικότητά της, φτιάχνοντας cupcakes σε σχήμα ανδρικού γεννητικού οργάνου.

Η σεφ συνελήφθη και ανακρίθηκε από τις αρχές για τα σχέδια των χειρών της, σε ιδιωτικό πάρτι γενεθλίων σε αθλητικό κλαμπ του Καΐρου.

Οι αρχές μάλλον δεν εκτίμησαν το δημιουργικό της ταλέντο. Αντιθέτως, θεώρησαν ότι τα γλυκά της ενέχουν κινδύνους για τη δημόσια ηθική, την οποία έχουν αναλάβει να προστατεύσουν, κυρίως όταν αφορά σε γυναίκες.

Ως εκ τούτου, μόλις δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από καλεσμένους, που εκτίμησαν δεόντως τις προσπάθειές της, οι αρχές τη συνέλαβαν στο σπίτι της.

cupcakes

Τη συνέλαβαν μετά από μαρτυρίες ατόμων που πήγαν στο πάρτι

Σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, οι δυνάμεις ασφαλείας εντόπισαν τη ζαχαροπλάστη μετά από μαρτυρίες ατόμων που ήταν μπροστά στο πάρτι. Τα tabloids της Αιγύπτου δημοσιεύουν μεν φωτογραφίες των cupcakes, θολώνοντας ωστόσο τη διακόσμηση του ανδρικού γεννητικού οργάνου. Η μεγαλύτερη κρατική εφημερίδα της Αιγύπτου Al Ahram υποστήριξε ότι τα γλυκά είχαν «άσεμνα και ανήθικα σχήματα».

Η υπόθεση κίνησε το ενδιαφέρον του υπουργού Νεολαίας και Αθλητισμού, Dr Ασράφ Σόμπι, που έχει και την αρμοδιότητα για τον έλεγχο αθλητικών κλαμπ όπως το Γκεζίρα, όπου έγινε το περιστατικό. Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι θα συγκροτηθεί επιτροπή για να διερευνήσει το ανάρμοστο περιστατικό και να τιμωρήσει τους εμπλεκόμενους.

Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση

Η γυναίκα ανακρίθηκε από το ίδιο αμφιλεγόμενο δικαστήριο που πρόσφατα δίκασε την ηθοποιό Ράνια Γιουσέφ για κατηγορίες περιφρόνησης του Ισλάμ και παραβίασης των Αιγυπτιακών οικογενειακών αρχών, επειδή σχολίασε τη δική της σωματική διάπλαση κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού προγράμματος.

Σύμφωνα με αιγυπτιακή εφημερίδα, η ζαχαροπλάστης ξέσπασε σε κλάματα όταν έφτασε στο γραφείο του εισαγγελέα στο Κάιρο. Η γυναίκα υποστήριξε στους ανακριτές ότι οι υπεύθυνοι του κλαμπ την επισκέφτηκαν στο μαγαζί της και της έδειξαν φωτογραφίες από ανδρικά μόρια, ζητώντας της να δημιουργήσει γλυκά σε αυτή τη μορφή. Αμέσως μετά, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 5.000 αιγυπτιακών λιρών (περίπου 262 ευρώ).

Σε φυλάκιση καταδικάστηκαν πρόσφατα και δύο γυναίκες influencers του TikTok που κρίθηκε ότι «παραβίασαν οικογενειακές αξίες» προσβάλλοντας τα δημόσια ήθη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις