Προγραμματισμένη για σήμερα (18 Νοεμβρίου) ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης για τον άδικο χαμό του Γ’ Μηχανικού του Blue Star Horizon Αθανασίου Χολέβα κατά την διαρροή καυτού νερού στο μηχανοστάσιο του πλοίου στις 24 Αυγούστου 2020. .
Στο ακροατήριο βρέθηκαν οι γονείς και ο γαμπρός του άτυχου μηχανικού αναμένοντας μια δικαίωση που έχει καθυστερήσει τέσσερα χρόνια, με ερωτήματα αναπάντητα για ευθύνες ανωτέρων αλλά και της πλοιοκτήτριας εταιρίας. Η υπόθεση τελικά έλαβε αναβολή για της 20/02/2025.
Να θυμίσουμε πως το οχηματαγωγό είχε φθάσει νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, είχε αποβιβάσει τους επιβάτες και πραγματοποιούνταν εργασίες συντήρησης στο μηχανοστάσιο. Παρότι δεν ήταν η βάρδια του άτυχου ναυτικού, εκείνος βρέθηκε στο σημείο και επιχειρούσε στις εργασίες.
Η διαρροή είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί με τους υπόλοιπους τραυματίες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).
Όντας σε πολύ σοβαρή κατάσταση, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωση του αλλά τα εγκαύματα που είχε υποστεί στην ουσία του στέρησαν την ζωή.
Οι γονείς του νεαρού διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν δει καμία συμπαράσταση από την εταιρεία. Ούτε ένα τηλεφώνημα!
toedolio5.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































