Δημήτρης Τζανακόπουλος και Γιώργος Κουμουτσάκος «αρπάχτηκαν» στον αέρα του Kontra24 το βράδυ της Τρίτης. Οι δύο βουλευτές συζητούσαν το θέμα των παρακολουθήσεων όταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι έχει «προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο πολιτικό σύστημα, έχει βάλει βόμβα στα θεμέλια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος του απάντησε «Αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση» και ζήτησε να σταματήσει τους τραμπουκισμούς.

«Έχετε μάθει με στρατιωτικούς όρους να συνομιλείτε» ανταπάντησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να τον καλεί να «αναστείλει την περιφορά του τραμπουκισμού» του στα κανάλια.

«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση; Είστε δεκανέας τι είστε; Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να μάθετε να ακούτε την κριτική για τα αίσχη σας» σχολίασε ο κ. Τζανακόπουλος με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να τον ρωτά σε ποια αίσχη αναφέρεται και να απαντά: «Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε;»

Αυτό «έβγαλε από τα ρούχα του» τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος του απάντησε σε έντονο ύφος: «Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο που θα πεις ότι τα έπαιρνα; Αλήτη να ανακαλέσεις».

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, είπε στη συνέχεια ότι δεν το έλεγε εκ του προσωπικού, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να του ζητάει επίμονα να ανακαλέσει και να ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις