Μοιράσου το άρθρο

Εκβιασμοί και “ιδιαίτερες στιγμές” υπουργών – δικαστών – δημοσιογράφων – μητροπολιτών και επιχειρηματιών στα αρχεία του Μαξίμου από τις υποκλοπές της ΕΥΠ και του Predator.

 

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το καπάκι της δυσοσμίας στο Μέγαρο Μαξίμου, είχαμε επισημάνει την εκτροπή των θεσμών που ήδη έχει υποστεί η χώρα μας, όχι μόνο με αφορμή τις παράνομες παρακολουθήσεις με εντολή του πρωθυπουργού, αλλά και την προσπάθεια συγκάλυψης αυτού του τεράστιου και μοναδικού μεταπολιτευτικού σκανδάλου.

Όπως διαφαίνεται η παρακολούθηση από την ΕΥΠ και το Predator του edolio5, όπως πλέον έχει αποκαλυφθεί με πλήρη στοιχεία, είναι το ελάχιστο μπροστά σε όσα αποκαλύπτονται, έχουν αποκαλυφθεί και θα αποκαλυφθούν το επόμενο διάστημα.
Τα ρεπορτάζ του edolio5 από την πρώτη στιγμή ήταν αποκαλυπτικά για την δράση όλης της παρέας του παρακράτους. Έχουμε τονίσει και σε άλλο ρεπορτάζ, ότι πολιτικός αρχηγός έχει στην διάθεση του ηχητικό υλικό (άγνωστο με ποιο τρόπο έλαβε γνώση και κατοχή), όπου συνομιλεί υπουργός που ήταν υπό παρακολούθηση με “νονό της νύχτας”, όπου συζητούν με χυδαίο τρόπο για την συμπεριφορά στελεχών του Μαξίμου, και την απόπειρα δολοφονίας που έγινε σε γνωστό δημοσιογράφο.
Είναι φανερό πέρα οποιασδήποτε αμφιβολίας, ότι εκβιασμοί και “ιδιαίτερες στιγμές” υπουργών – δικαστών – δημοσιογράφων – μητροπολιτών και επιχειρηματιών, βρίσκονται στα αρχεία του Μαξίμου από τις υποκλοπές της ΕΥΠ – Predator. Εάν πατηθεί το κουμπί από αυτούς που μπορούν να αντιμετωπίσουν τον νόμο και ακουστούν τα ηχητικά που κυκλοφορούν στην πιάτσα, θα αποτελεί πλέον γεγονός για την ύπαρξη ενός καθεστώτος με κοινοβουλευτικό μανδύα.
Του Άρη Σπίνου
edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις