Τι συνέβη στη συνέχεια και τα τηλεφωνήματα για συμβιβασμό – Τα ερωτήματα που προκύπτουν

Μια σοβαρή καταγγελία απέστειλε ασκούμενη δικηγόρος στην Ένωση Ασκουμένων Νέων Δικηγόρων Αττικής, για όσα βίωσε προ ενός μηνός σε ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία του Πειραιά, ιδιοκτησίας ζεύγους γνωστών δικηγόρων.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η ασκούμενη δικηγόρος, όταν παραπονέθηκε στον άνδρα γνωστό ποινικολόγο Αθηνών ηλικίας περίπου 70 ετών, για το καθημερινό ωράριο εργασίας  που έφθανε ακόμη και τις 13 ώρες (!!!) δέχθηκε χυδαία εξύβριση, αλλά και χειροδικία από μέρους του, εντός του αυτοκινήτου του, πριν αυτός φύγει για να αποφύγει τη σύλληψη.

Όπως επισημαίνει η ασκούμενη δικηγόρος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ενώ την εξέτασε και ιατροδικαστής.  Σύμφωνα με όσα αναφέρει στη συνέχεια της καταγγελίας της, ο εν λόγω γνωστός ποινικολόγος της ζήτησε δια τηλεφώνου, να τα βρουν προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση, ενώ η σύζυγος του, δικηγόρος του Πειραιά και υποψήφια Ευρωβουλευτής,  έβαλε την εξαδέλφη της επίσης συνάδελφο, να τηλεφωνεί στην ασκούμενη και να την απειλεί.

Δείτε και διαβάστε την επίμαχη καταγγελία

Τα ερωτήματα που προκύπτουν

Η ανωτέρω καταγγελία έχει περιέθει σε γνώση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπως και του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά;

Αν έχει περιέλθει έχουν κινηθεί οι διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης;

Αν αποδειχθούν αληθή όλα τα παραπάνω θα υπάρξουν κυρώσεις για τον 70χρονο ποινικολόγο;

Η «Ζούγκλα», τηρεί στάση αναμονής για όλα τα παραπάνω γνωρίζοντας τα ονόματα των -φερόμενων ως- εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

zougla.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις