Άλλη μια διαφοροποίηση από την έντιμη βουλευτή της ΝΔ

Για μια ακόμα φορά η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν δίστασε να διαφοροποιηθεί από την «γραμμή» του Μαξίμου, την ώρα που στη Βουλή οι τόνοι είχαν ανέβει επί της συζήτησης για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου πετούν λάσπη κατά του προέδρου της ΑΔΑΕ που κάνει την δουλειά του και ερευνά την υπόθεση παρακολουθήσεων, ισχυριζόμενοι ότι ο Χρήστος Ράμμος τα έχει κάνει πλακάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζει: 

«Οι διορισμοί στις Ανεξάρτητες Αρχές περνάνε από τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία. Ο κ. Ράμμος δηλαδή, ψηφίστηκε και από τη Νέα Δημοκρατία» δήλωσε σε συνέντευξή της στο Open και πρόσθεσε: «Το λέω διότι, μπορώ να πω και άλλα πράγματα που έχουν γίνει στη συνέχεια, ότι δεν έχουν γίνει, αλλά δεν μπορώ να πω για το πρόσωπο, ότι ήταν ένα πρόσωπο που δεν είχε κοινή αποδοχή».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν διαφωνεί με την «γραμμή» Μητσοτάκη, η κα. Κεφαλογιάννη τόνισε για ακόμα μια φορά ότι ο κ. Ράμμος ανέλαβε τα καθήκοντα του προέδρου της ΑΔΑΕ, αφού είχε ψηφιστεί και από τη Νέα Δημοκρατία. 

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις