Τρομάζει την κυβέρνηση το καθημερινά αυξανόμενο κίνημα πολιτών, που αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Η χθεσινή συγκέντρωση 3.500 διαδηλωτών στο Σύνταγμα (επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ) αλλά και οι ταυτόχρονες συγκεντρώσεις σε 38 πόλεις της χώρας, σήμαναν συναγερμό στο Μαξίμου και στο ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ.

Ξαφνικά εμφανίστηκαν από το “πουθενά” παρακρατικοί στα Προπύλαια, και  επιτέθηκαν στους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους  πολίτες.

Ταυτόχρονα και η αστυνομία επιτέθηκε εντελώς αναιτιολόγητα και αυτή στους ειρηνικούς διαδηλωτές, (VIDEO) κάνοντας χρήση χημικών και ύδατος από τις Αύρες, που διαμαρτυρόταν σιωπηλά, κρατώντας σημαίες και πανό που ανέγραφαν ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι «δικτατορία», και φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δακρυγόνα και αύρες στο Σύνταγμα στη διαδήλωση με σταυρούς, κρεμάλες και χρυσαυγίτες | The Indicator

Στόχος επετεύχθηκε και…. η ειρηνική διαδήλωση διαλύθηκε! Οι διαδηλωτές, φοβούμενοι από τη βία που δέχτηκαν, θα το σκεφτούν αν θα ξανακατέβουν σε διαδήλωση, αφού τους έπνιξαν και στα χημικά.

Και άλλες φορές στο παρελθόν (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωση Μακεδονομάχων) οι παρακρατικοί εμφανιζόταν ως ο «από μηχανής Θεός».Και ο αντικυβερνητικός Τύπος τότε ανέφερε…Η ΕΛΑΣ χρησιμοποίησε λίγους ακραίους και διέλυσε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία Άλλοθι οι ακραίοι κουκουλοφόροι για να εξελιχθεί η προβοκάτσια!!!

Category Archive for "Κοινωνία" | altpress ΦΘΙΩΤΙΔΑ | Εναλλακτική ενημέρωση

Και η προηγούμενη κυβέρνηση είχε επιλέξει την επίθεση αστυνομικών εναντίον ειρηνικά διαμαρτυρομένων πολιτών, με υπέρμετρη βία.

Η ΕΛΑΣ χρησιμοποίησε λίγους ακραίους και διέλυσε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Οι αντιδράσεις των πολιτών στα μέτρα υποχρεωτικότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι πλέον έκδηλες σε όλη την Ελλάδα και το κίνημα αυτό καθημερινά θα γιγαντώνεται.

Με όση περισσότερη βία και απειλές αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους πολίτες,  στο τέλος θα εισπράξει το αντίτιμο στην κάλπη

Ας ρωτήσουν στην Κουμουνδούρου και θα το μάθουν!

Σ.Π

 

Video & photos:pronews.gr-reader.gr-protothema.gr