Χάος επικράτησε σε πτήση της Frontier Airlines όταν μια γυναίκα κατέρρευσε ξαφνικά και βγήκε εκτός εαυτού αρχίζοντας να φωνάζει. Μια επιβάτιδα, εμφανώς ταραγμένη, άρχισε να λέει ότι είναι δαιμονισμένη, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Το συγκλονιστικό βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Reddit Sunday, ξεκινά με μια γυναίκα με κοντά καστανά μαλλιά να ουρλιάζει με αγωνία, καθώς το προσωπικό και οι άλλοι επιβάτες, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας να προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την ακινητοποιήσουν.

«Σταμάτα να μου τραβάς το μπράτσο», φωνάζει η γυναίκα στο βίντεο.

Το κλιπ διάρκειας σχεδόν 4 λεπτών δείχνει στη συνέχεια έναν άνδρα στο αεροπλάνο που ανταλλάσσει λόγια με ένα μέλος του πληρώματος πτήσης προτού η γυναίκα αρχίσει να σκαρφαλώνει πάνω από τα καθίσματα.

«Σταμάτα να με εμποδίζεις», φώναζε η γυναίκα, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, σε ένα άλλο μέλος του πληρώματος. Την ίδια ώρα ένα τρίτο μέλος του πληρώματος προέτρεπε τους επιβάτες να καθίσουν στις θέσεις τους.

Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει μια επιβάτιδα που ακούγεται να λέει ότι υπάρχει ένας «πραγματικός διάβολος που θέλει να σκοτώσει τον καθένα σας, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειάς σας».

«Δεν είναι αυτή, είναι δαιμονισμένη!» είπε η γυναίκα. «Χρειάζεται βοήθεια!», είπε. «Αν δεν έχετε όλοι σχέση με τον Ιησού Χριστό, σας προτείνω να αποκτήσετε μία», ανέφερε και συνέχισε τραγουδώντας έναν ύμνο, με το προσωπικό να εξακολουθεί να δίνει μάχη για θέσει υπό έλεγχο την μανιασμένη γυναίκα.

Μια τρίτη γυναίκα με ακουστικά στη συνέχεια εμφανίζεται να προσπαθεί να την ηρεμήσει με μια αγκαλιά, καθώς εκείνη συνεχίζει να τραγουδά.

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις