Παρέσυρε και εγκατέλειψε το θύμα – Ο νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο

Απροσδόκητη τροπή πήρε η έρευνα της Τροχαίας για την εξιχνίαση ενός τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη που προκάλεσε τον τραυματισμό ενός νεαρού στα Χανιά ανήμερα της 25ης Μαρτίου, καθώς αποκάλυψε ότι είχε γίνει ηθελημένα από τον ασυνείδητο οδηγό με σκοπό να σκοτώσει το θύμα!

Το τροχαίο είχε γίνει μέρα-μεσημέρι, όταν ένα αυτοκίνητο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε τον πεζό, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο. Ο άτυχος νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύτηκε έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Όμως, ο υπαίτιος οδηγός τον είχε εγκαταλείψει αβοήθητο και είχε εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι άνδρες της Τροχαίας έκαναν εκτενείς έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον οδηγό, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν γνωστός του τραυματία και είχε προσωπικές διαφορές μαζί του! Μετά από αυτά, η κατηγορία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη μετατράπηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων

protothema.gr