⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

 

Μήνυση εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ κατέθεσε ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος που συνεχίζονται στην περιοχή των Καλυβίων όπου μένει, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Στην μήνυση ο δήμαρχος υπογραμμίζει ότι λόγω των διακοπών ρεύματος περίπου 10 άτομα που χρειάζονταν τεχνική αναπνευστική υποστήριξη χρειάστηκε να μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων από υπηρεσίες του Δήμου. Παράλληλα, τονίζεται ότι οι υπηρεσίες του Δήμου δέχθηκαν δεκάδες κλήσεις από ηλικιωμένα, τα οποία δεν είχαν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν θερμαντικές συσκευές.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η πρώτη νομική ενέργεια από Δήμο. Χθες υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις