«Εξαφανίστηκαν» σημαντικές καταθέσεις – Ο «καθοδηγητής» φέρεται να είναι οργανωμένος οπαδός, ο οποίος όμως έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα!

Ένα σκοτεινό παρασκήνιο εκτυλίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες, κατά την προσπάθεια διαλεύκανσης της δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη από οργανωμένη επίθεση στο περιθώριο αγώνα βόλεϊ στον Ρέντη.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο φάκελος που συντάχτηκε από τις διωκτικές αρχές και αποστέλλεται στην δικαιοσύνη, δεν περιέχει σημαντικές μαρτυρίες οι οποίες εμπλέκουν δύο τουλάχιστον «προβεβλημένα» πρόσωπα.

Πρόσωπα, τα οποία όπως προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην σύσταση και την διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία ευθύνεται για την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού.

Φαίνεται μάλιστα ότι η εξαφάνιση των συγκεκριμένων καταθέσεων, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ως «καθοδηγητής» των φυσικών αυτουργών είναι οργανωμένος οπαδός, ο οποίος όμως έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα! Επανάληψη δηλαδή της υπόθεσης Τζήλου!

Όλα δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με μία οργανωμένη συγκάλυψη των αυτουργών της δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις.

Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει, είναι εάν ο νέος υπουργός προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είναι ενήμερος για όλα αυτά που διαδραματίζονται στο υπουργείο του…

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις