⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Σε 15 συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία στη Μύκονο κατά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε σε βίλα, όπου γινόταν πάρτι με πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πέραν της ηχορύπανσης, στο χώρο, που λειτουργούσε ως χώρος νυχτερινής διασκέδασης, υπήρχαν ναρκωτικά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 41,7 γραμμ. κοκαΐνης, 28,3 γραμμ. 2CB, 9,5 γραμμ. μεθαμφεταμίνης, 6,6 γραμμ. κάνναβης, 5,5 δισκία ecstasy και πλήρες σύστημα αποτελούμενο από μηχανήματα αναπαραγωγής φωτοηχητικών.

Η έφοδος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Η δικογραφία περιλαμβάνει επτά υπευθύνους διοργάνωσης και παροχής υπηρεσιών της διασκέδασης για παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων – προϋποθέσεων λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων – ποτών και διατάραξη κοινής ησυχίας και οκτώ συμμετέχοντες πελάτες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Οι συλληφθέντες διοργανωτές θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

ναρκωτικά-Μύκονος-πάρτι
astynomia.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις