Έφοδος της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του τράπερ Snik, στα βόρεια προάστια, παρουσία εισαγγελέα, μετά την εντολή των αρχών για τη σύλληψή του για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με το newsit.gr αστυνομικοί, συνοδευόμενοι από εισαγγελικό λειτουργό, μετέβησαν στην οικία του 38χρονου τράπερ περίπου στις 17:00, προκειμένου να τον αναζητήσουν και να τον οδηγήσουν στο Τμήμα. Η δίωξή του για ενδοοικογενειακή βία αφορούσε καταγγελία της 31χρονης συντρόφου του, η οποία το ξημέρωμα της 2ας Φεβρουαρίου κάλεσε την Άμεση Δράση, αναφέροντας ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της στην οικία τους, σύμφωνα με την καταγραφή της ΕΛ.ΑΣ.

Αν και η γυναίκα κατά την εξέτασή της από τους αστυνομικούς στο τμήμα όπου οδηγήθηκε, ισχυρίστηκε ότι δεν κακοποιήθηκε από τον τράπερ, αλλά υπέστη κρίση πανικού και έπεσε και χτύπησε, εντούτοις, ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, διέταξε να αναζητηθεί στα όρια του αυτοφώρου αυτεπάγγελτα, ο μουσικός για παράβαση του νόμου «Περί Ενδοοικογενειακής Βίας», ενώ και η Εισαγγελέας Ενδοοικογενειακής Βίας διέταξε να σχηματισθεί δικογραφία για το συγκεκριμένο αδίκημα.
Έτσι, οι αστυνομικοί, μετά από σχετική εντολή και παρουσία εισαγγελέα, μετέβησαν στην οικία του τράπερ για να τον βρουν, πλην όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Το τηλεφώνημα που μιλούσε για ξυλοδαρμό

Στο ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας ξεδιπλώνεται με λεπτομέρειες όλο το σκηνικό στις 04:04 της 2ας Φεβρουαρίου στα βόρεια προάστια.

«Αναφέρεται ότι την 02-02-2025 και περί ώρα 04.04, έπειτα από κλήση στο Κέντρο Άμεσης Δράσης, από γυναίκα αγνώστων στοιχειών για ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της, στην οικία της, όχημα της Α.Δ. μετέβη στο σημείο όπου στον προαύλιο χώρο ανευρέθη η 31χρονη, η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε μόνη της από πτώση συνεπεία κρίσης πανικού που υπέστη και ότι δεν έχει προηγηθεί κανένα συμβάν με τον σύντροφό της.

Της οικίας εξήλθε και ο σύντροφός της (σ.σ αναφέρεται το όνομα του γνωστού τράπερ), ο οποίος επιβεβαίωσε τα ανωτέρω. Οι (α) και (β) αρνήθηκαν στους αστυνομικούς να τους ακολουθήσουν για να καταθέσουν για τα ανωτέρω περιστατικά, ενώ σημειώνεται ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας βρίσκονταν εντός της περίφραξης του περιβάλλοντα χώρου της οικίας».

Η κατάθεση του αστυνομικού και οι εντολές των δύο εισαγγελέων

Στον φάκελο της υπόθεσης, συμπεριλαμβάνεται και η κατάθεση ενός αστυνομικού, ο οποίος μετέβη στο σημείο.

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας «Στο Α.Τ. (σ.σ: αναφέρεται η περιοχή) ελήφθη κατάθεση Αστυνομικού του πληρώματος της Α.Δ. και περί ώρα 06.00, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, ο οποίος διέταξε να αναζητηθεί η 31χρονη προκειμένου να καταθέσει σχετικά. Περί ώρα 07.00 ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Ενδοοικογενειακής Βίας η οποία διέταξε να σχηματισθεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και για τα περαιτέρω ό,τι διατάξει ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης. Στο σημείο παρέμεινε το όχημα του Αξιωματικού επόπτη και όχημα της Α.Δ και περί ώρα 08.20 η 31χρονη, συνοδεία περιπολικού μεταφέρθηκε στο Α.Τ.

Κατέθεσε σχετικά, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς της στην άφιξη του περιπολικού, ότι χτύπησε μόνη της από πτώση μετά από κρίση πανικού και ότι ο σύντροφος της προσπάθησε να την ηρεμήσει και να την προστατέψει.

Μετά την λήψη της κατάθεσης ενημερώθηκε εκ νέου ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, ο οποίος
διέταξε να αναζητηθεί ο (σ.σ αναφέρεται στον τράπερ) στα όρια του αυτοφώρου αυτεπάγγελτα, για παράβαση του Ν. 3500/2006 «Περί Ενδοοικογενειακής Βίας».

Η 31χρονη, ενημερώθηκε για: i) την χορήγηση και εγκατάσταση της εφαρμογής panic button, ii) την εξέταση της από ιατροδικαστή, iii) την μεταφορά της σε νοσοκομείο ή σε οικεία της πρόσωπα (συγγενείς, φίλοι κ.λπ.) ή σε δομή φιλοξενίας συνοδεία αστυνομικών, στα οποία μας δήλωσε ότι δεν επιθυμεί. Για την ασφάλειά της, της γνωστοποιήθηκε η σύσταση του Εισαγγελέα για παραμονή της στην οικία των γονέων της.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις