Με το ΟΚ της αμερικάνικης πρεσβείας το βίντεο με τον πολεμιστή του τάγματος του Αζόφ;

Μελανό σημείο για το ελληνικό κοινοβούλιο η προβολή μέσω βίντεο εκπροσώπου του Τάγματος του Αζόφ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ουκρανού Προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο πρόεδρος Ζελένσκι απευθύνθηκε έως τώρα σε 25 εθνικά κοινοβούλια και διεθνείς οργανισμούς, χωρίς -αν καλά γνωρίζουμε- σε κανένα από αυτά να περιλαμβάνει στο βίντεό του δεύτερο ή τρίτο πρόσωπο.

Στο ελληνικό κοινοβούλιο επέλεξε να παρουσιάσει ένα μέλος του Τάγματος Αζόφ, ενός ναζιστικού τάγματος που χρόνια τώρα δρα τρομοκρατικά στην Ουκρανία – και από τη δράση του έχουν υποφέρει και ελληνικής καταγωγής πολίτες!

Ερώτημα: Ο πρόεδρος της Βουλής δεν γνώριζε το βίντεο; Και είτε το είχε δει είτε όχι δεν μπορούσε να σχολιάσει το γεγονός, κλείνοντας την ομιλία του; Τόσο αμελητέο θεωρεί το γεγονός; Και έστω εκ των υστέρων δεν θα πρέπει να λάβει θέση επί του θέματος; Και η κυβέρνηση τι λέει;

Και είναι αλήθεια πως για τη δημιουργία του βίντεο έβαλε το χεράκι της η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα; Σε μια τέτοια περίπτωση μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα και για επιχείρηση ευτελισμού του ελληνικού κοινοβουλίου!

Πάσα εξήγηση δεκτή – ιδίως από τον πρόεδρο της Βουλής και την κυβέρνηση!

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις