ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ: Η ΝΔ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει ότι η ψήφιση αναγνώρισης του γάμου ομοφυλοφίλων συνιστά ένα τεράστιο χτύπημα στον πυρήνα της κοινωνίας, την οικογένεια.

Πριν ο «αλέκτωρ λαλήσει τρις», δυστυχώς δικαιωθήκαμε.

Με την Τροπολογία 104/28 των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας, επιφέρονται τροποποιήσεις στο άρθρο 151 του νόμου 5078/2023.

Στο άρθρο αυτό είχε προστεθεί πρόσφατα με το νόμο για το γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, νέα παράγραφος 3Α, που αφορά σε ειδική παροχή προστασίας μητρότητος σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια που αποκτούν κοινό τέκνο.

Τώρα με την προτεινόμενη τροπολογία επανέρχεται ολόκληρο το ανωτέρω άρθρο και ζητείται η ψήφισή του ως έχει, μαζί με τις νέες τροποποιήσεις.

Στην ουσία, ζητείται να επιβεβαιωθεί εκ νέου η ειδική παροχή μητρότητας στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Παραδίδουμε τους βουλευτές που είτε με την ψήφο τους είτε με την στήριξη τους στην κυβέρνηση Μητσοτάκη άνοιξαν αυτή την αντεθνική και αντικοινωνική κερκόπορτα, στην κρίση του Ελληνικού λαού. Η πρώτη πολιτική τους τιμωρία, θα έρθει στις ευρωεκλογές.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις