Οι τέσσερις γύφτοι εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο. Χειροπέδες σε δύο, αναζητούνται οι άλλοι δύο…

Συνελήφθησαν, σήμερα στην περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, δύο γyφτοι για διάπραξη κλοπών από κοινού. Σύμφωνα με την αστυνομία, αναζητούνται δύο ακόμα άτομα εκ των οποίων το ένα έχει ταυτοποιηθεί, ενώ για τον άλλο διερευνώνται.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατόπιν ενημέρωσης από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εντόπισαν ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν τέσσερα (4) άτομα, το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Ακολούθησε καταδίωξη με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν όπως σημειώσαμε τα δύο άτομα, καθώς τα άλλα δύο κατάφεραν να διαφύγουν στο σκοτάδι.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους, είχαν παραβιάσει λίγη ώρα πριν, δύο (2) εμπορικά καταστήματα στη Δημοτική Αγορά της Θήβας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα χρηματικά ποσά, ενώ ομοίως κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους, στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

makeleio.gr