⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΤην ίδια ώρα έχουν ταυτοποιηθεί αρκετά άτομα για την επίθεση ακροδεξιών σε μέλη της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη
Ένα άτομο συνελήφθη νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας για την επίθεση ακροδεξιών που σημειώθηκε στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου, την Κυριακή το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 30χρονο ακροδεξιό και αντιεμβολιαστή γνώριμο των Αρχών.
Ο ιδιωτικός υπάλληλος αναγνωρίστηκε από αυτόπτες μάρτυρες και αστυνομικούς, όταν του έπεσε η κουκούλα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ στο χέρι του είχε και ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.
Φωτογραφίες του 30χρονου ακροδεξιού:


Το 2018, ο 30χρονος είχε συλληφθεί στην Καλλιθέα σε επεισόδια με αναρχικούς, ενώ θεωρείται ότι είναι από τα άτομα που συμμετέχουν σε ενέργειες του ακροδεξιού χώρου.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να συλληφθούν και άλλα άτομα καθώς έχουν ταυτοποιηθεί για την επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής, μέλη της ΚΕΕΡΦΑ, δέχθηκαν επίθεση κατά την διάρκεια εκδήλωσης.
Μαυροφορεμένοι άντρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά προσώπου τους χτύπησαν τους παρεβρισκόμενους με μαρτυρίες να έκαναν λόγο και για τραυματίες.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

















































