Ουρλιαχτά, λιποθυμίες και βρισιές στους διαδρόμους της βουλής από 2 κυρίες που βρίσκονται στην δούλεψη του «Βασιλάκη της σφολιάτας» και των λουκανικοειδών.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η επιτομή της κοινοβουλευτικής ξεφτίλας που έχει ενσαρκωθεί σε κόμμα γίνεται περίγελος σε όλο το κοινοβούλιο. Αυτή την φορά όμως είχαμε λιποθυμίες και ξεμαλλιάσματα για τα μάτια του γόη που νομίζει ότι είναι ο νέος Περικλής. .Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες, στις αίθουσες και τους διαδρόμους του κτιρίου της Βουλής με πρωταγωνίστριες 2 κυρίες από το κόμμα Σπαρτιάτες του Βασίλη Στίγκα, οι οποίοι παρά το σύντομο διάστημα κοινοβουλευτικής παρουσίας τους, έχουν καταστεί ειδήμονες στο να μετατρέπουν τη Βουλή σε τσίρκο.
Αυτή τη φορά μάλιστα, πρωταγωνιστές του επεισοδίου δεν ήταν οι συνήθεις ύποπτοι, ο πρόεδρος, πρώην πωλητής σφολιατοειδών και συνεργάτης των LIDL και οι βουλευτές του αλλά η γραμματέας του προέδρου (που λύνει και δένει εξ ονόματος του) που έδωσε επικό καυγά με αποσπασμένη στο κόμμα υπάλληλο του δημοσίου.
Είναι προφανές πως για να μπορέσει κάποιος να προσληφθεί και να εργαστεί στο συγκεκριμένο κόμμα, αναγκαία και ικανή συνθήκη αποτελεί συστατική επιστολή από το Μάρκο Σεφερλή και ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια θεατρική παράσταση.
Η τελευταία τους παράσταση, που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες, έτσι όπως μας την περιέγραψαν στο edolio5 μεταξύ άλλων και εργαζόμενοι άλλων κομμάτων, έχει ως εξής:

Η μεσόκοπη κυρία, (που παριστάνει την ωραία και μοιραία) εξήλθε από το γραφείο του προέδρου των Σπαρτιατών ευρισκόμενη σε έξαλλη κατάσταση, και άρχισε να περιδιαβαίνει τους διαδρόμους του δευτέρου ορόφου, βρίζοντας, φωνάζοντας και απειλώντας θεούς και δαίμονες. Διευθύντρια του προέδρου είναι άλλωστε !

Από πίσω της ακολουθούσε εξερχόμενη και αυτή από το γραφείο του «μεγάλου» προέδρου, εμφανώς ευρισκόμενη σε έντονη αντιπαράθεση με την πρώτη, και τα όσα ακολούθησαν δεν είχαν προηγούμενο.

Φωνές που ακούστηκαν σε όλο το κτίριο της βουλής, απειλές εκατέρωθεν, μαλλιοτραβήγματα και θεατρινίστικες λιποθυμίες, ήταν λίγα από τα σκηνικά στα οποία πρωταγωνίστησαν οι δύο στενές συνεργάτιδες του προέδρου – πρώην πωλητή τυροπιτών και άλλων συναφών ειδών, Στίγκα, κάνοντας τους διαδρόμους της Βουλής να θυμίζουν δελφινάριο. Όλοι περίμεναν από κάποια γωνιά να βγει και ο γνωστός Μάρκος.


Το επεισόδιο έληξε προσωρινά μετά την παρέμβαση εργαζομένων των υπολοίπων κομμάτων, για να συνεχιστεί στο γραφείο των Σπαρτιατών στο ισόγειο, με δεύτερο γύρο ύβρεων, απειλών και θεατρινισμών.

Όσον αφορά την αιτία που οδήγησε στην επεισοδιακή και γελοία αυτή διαμάχη, πληροφορίες αναφέρουν πως αφορά τα ωράρια και τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στο κόμμα των Σπαρτιατών και το καπετανιλίκι της μεσκόπης κυρίας που λειτουργεί αντί αυτού.
Η δημόσια υπάλληλος, είχε πριν λίγες μόνο μέρες αποσπαστεί στο γραφείο του προέδρου των Σπαρτιατών από τη δημόσια υπηρεσία στην οποία εργαζόταν, προκειμένου να εργαστεί ως βοηθός της γραμματέως του.

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν από συνεργάτης των Lidl και ιδιοκτήτης εργαστηρίου σφολιάτας, ξυπνάς ένα πρωί πρόεδρος του πέμπτου κοινοβουλευτικού κόμματος, αδυνατώντας να καταλάβεις τι ακριβώς έχει συμβεί και δίνεις αναφορά ακόμα για την τουαλέτα που θα πας στην κυρία που βρίσκεται έξω από το γραφείο σου.

edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις