⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Οι δράστες, μια γυναίκα ηλικίας 31 ετών και ένας συνεργός της προσέγγισαν το θύμα τους μέσω διαδικτύου

Το ποσό των 1.000 ευρώ με το πρόσχημα της πώλησης αγροτικών μηχανημάτων κατάφεραν να αποσπάσουν από μια γυναίκα επιτήδειοι στην Πέλλα.

Οι δράστες, μια γυναίκα ηλικίας 31 ετών και ένας συνεργός της προσέγγισαν το θύμα τους μέσω διαδικτύου, προσποιούμενοι τους εμπόρους μηχανημάτων έργων.

Μετά την…συμφωνία, ζήτησαν από την γυναίκα το ποσό των 2.100 ευρώ προκειμένου να εκδώσουν τιμολόγιο, χωρίς ωστόσο να το πετύχουν. Μόλις έγινε η μεταφορά του ποσού στην τράπεζας, έγιναν…καπνός με την αστυνομία να σχηματίζει δικογραφία σε βάρος τους.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις