Μοιράσου το άρθρο

Του πέρασαν χειροπέδες έπειτα από καταδίωξη έχοντας ανοίξει ήδη 8 οχήματα

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο «ποντικός» που ρήμαζε αυτοκίνητα στην περιοχή των Εξαρχείων.

pontikos-aytokinitwn

Μάλιστα, ο 33χρονος Αλβανός, σεσημασμένος για παρόμοια αδικήματα, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, έχοντας ανοίξει 8 οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην οδό Ιπποκράτους.

Στο 9ο, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες έπειτα από καταδίωξη, να τον οδηγήσουν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων και από εκεί στον εισαγγελέα.

Η σύλληψη του 33χρονου Αλβανού «ποντικού» σημειώθηκε στις 21:30 της Τρίτης. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έλαβαν σήμα από το κέντρο της Άμεσης Δρόσης για ένα περίεργο άτομο που τον είδαν να παραβιάζει ένα Smart που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Ιπποκράτους 156.

Αμέσως σπεύδουν στο σημείο, τον εντοπίζουν μέσα στο λεηλατημένο Smart και του ζητούν να βγει έξω. Ο «ποντικός» βγαίνει όμως αντί να παραδοθεί, αρχίζει να τρέχει.

Κλείσιμο

Οι αστυνομικοί έπειτα από καταδίωξη τον πιάνουν και τον οδηγούν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων όπου διαπιστώνεται ότι είναι σεσημασμένος ενώ, πριν την παραβίαση του Smart είχε ανοίξει άλλα οκτώ οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στην Ιπποκράτους.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις