Φωκίδα: Πέταξαν την ηρωίνη από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να ξεφύγουν – Χειροπέδες σε δύο άτομα

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Στην Εισαγγελία οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες

Δύο άτομα συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, στην Φωκίδα, καθώς είχαν στην κατοχή τους ποσότητα ηρωίνης.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο άτομα, το πρωί της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου, σε περιοχή της Φωκίδας, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας-Δελφών, από κοινού με Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας-Δελφών, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και απείθεια.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, οι Αστυνομικοί εντόπισαν επί της Εθνικής οδού Λιβαδειάς-Άμφισσας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες.

Στην Εισαγγελία οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες της Φωκίδας

Οι ανωτέρω, στη θέα των αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγουν τον επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν, κατευθυνόμενοι σε χωμάτινο δρόμο στον ελαιώνα Άμφισσας.

Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε από τους Αστυνομικούς, πριν την ακινητοποίηση του εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, οι συλληφθέντες απέρριψαν από τα παράθυρα του οχήματος δύο συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους 96,33 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του ενός συλληφθέντα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας-Δελφών.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις