Η κόντρα του Μαξ Φερστάπεν με τον Λούις Χάμιλτον καλά κρατεί, καθώς κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών για το Grand Prix των ΗΠΑ, o Ολλανδός ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο στον Άγγλο πιλότο. 

Ενώ οι οδηγοί των Red Bull Racing και Mercedes εναλλάσσονταν στην κορυφή των χρόνων, για μερικά δευτερόλεπτα μπέρδεψαν τις δοκιμές με τον αγώνα.

Κάπου εκεί Φερστάπεν και Χάμιλτον ενεπλάκησαν σε μία σύντομη μονομαχία.

Φτάνοντας στην τελευταία στροφή της μήκους 5.514 χιλιομέτρων πίστα κι ενώ ο Φερστάπεν ήταν μπροστά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής χώθηκε από την εσωτερική και παρότι ο Μαξ επιτάχυνε στην έξοδο για να παραμείνει μπροστά, βρέθηκαν επικίνδυνα κοντά σε όλη τη μεγάλη ευθεία και την ανηφόρα προς την πρώτη στροφή, όπου ο Λούις επεδίωξε και μπήκε ξανά μπροστά του.

Η αντίδραση του Φερστάπεν ήταν έντονη. Αποκάλεσε τον Χάμιλτον «ανόητο» μέσω team radio και του ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο!

«Δεν ξέρω τι ήθελε να κάνει, ξεκινούσαμε όλοι χρονομετρημένους γύρους και δεν ξέρω τι συνέβη εκεί», είπε ο Φερστάπεν στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του FP2. Από την πλευρά του οδηγού της Mercedes δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο. Ούτε υπήρξε κάποια περαιτέρω δράση από την FIA, παρότι η κίνηση του Μαξ έγινε σε “live” τηλεοπτική κάλυψη.

pronews.gr