Σχεδόν την ίδια ώρα ξέσπασαν οι τρεις φωτιές

Τρεις φωτιές εκδηλώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών το μεσημέρι της Δευτέρας σε Λακωνία, Πιερία και Τζουμέρκα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα όλες τέθηκαν υπό μερικό έλεγχο ή οριοθετήθηκαν.

Χρονικά πρώτη εκδηλώθηκε η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πιερία. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση σε περιοχή της Αρχαίας Πύδνας, ωστόσο οριοθετήθηκε άμεσα. Στο σημείο έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρων πυροσβεστών, ενώ από αέρος σύνδραμε και ένα ελικόπτερο. Από τη φωτιά δεν κινδύνεψαν κατοικημένες περιοχές.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στην Αρχαία Πύδνα #Πιερία.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 24, 2024

Σχεδόν την ίδια ώρα εκδηλώθηκε φωτιά σε χαμηλή βλάστηση και στη θέση Σταυρός, του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Ηπείρου. Η Πυροσβεστική την έθεσε υπό μερικό έλεγχο λίγο μετά τις 16:00. Άμεσα επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 5ης ΕΜΟΔΕ 3 οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στη θέση Σταυρός, του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Ηπείρου.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 24, 2024

Υπό μερικό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Κάμπος στη Λακωνία.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 13:10 και στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεσή της 20 πυροσβέστες με 1 πεζοπόρο τμήμα και 6 οχήματα, ενώ πραγματοποίησαν ρίψεις νερού 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στην περιοχή Κάμπος #Λακωνία.
Επιχείρησαν 20 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 6 οχήματα, ενώ επιχείρησαν 2 Ε/Π και 2 Α/Φ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 24, 2024

prootthema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις