Μοιράσου το άρθρο

 

Με ένα χθεσινοβραδινό VIDEO στο ART TV,  ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, αποκαλύπτει με λεπτομέρειες που δύσκολα αμφισβητούνται, διαπλοκή του ανιψιού του πρωθυπουργού και διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, δικηγόρου κ  Γρηγόρη Δημητριάδη,  με τον δολοφονημένο πρόσφατα στα Μελίσσια,  Don Korleone της Ελληνικής μαφίας Καππέ Καπετανάκη.

‘Οπως θα ακούσετε στο VIDEO και δημοσιεύει και στο σημερινό πρωτοσέλιδο της η Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ,  

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος ισχυρίζεται πως κατέχει ένα VIDEO στο οποίο αναφέρονται κακουργήματα και διαπλοκή της Κυβέρνησης,  με ποινικό που δολοφονήθηκε, και  καλεί τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ κ Μιχάλη Χρυσοχοιδη να πάει να το παραλάβει.

 

Ειδικότερα ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος ακούγεται να λέει:

«Η εφημερίδα έχει στα χέρια της ένα βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο εμφανίζεται ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του  κυρίου πρωθυπουργού, μια ανώτατη κυβερνητική πηγή, ποιο ανώτατη δεν πάει, ο οποίος  ομολογεί ότι ο ανιψιός του κυρίου πρωθυπουργού ο οποίος είναι και διευθυντής του γραφείου του, ο κύριος Γρηγόρης Δημητριάδης, είχε στρατολογήσει τον αρχηγό της Ελληνικής  μαφίας ο οποίος δολοφονήθηκε στα Βριλήσσια τον κ Καπέ Καπετανάκη,  ως μπράβο και διεκπεραιωτή ακόμη και ξεκαθαρισμάτων λογαριασμών που αφορούσαν την κυβέρνηση. Όλα αυτά είναι ηχογραφημένα και βιντεοσκοπημένα. Και όποιος τυχόν θελήσει να αμφισβητήσει το ντοκουμέντο που έχουμε στα χέρια μας, της ανώτατης κυβερνητικής πηγής που ομολογεί ότι η μαφία και συγκεκριμένα ο αρχηγός της ελληνικής μαφίας, ο οποίος δολοφονήθηκε στα Βριλήσσια λίγο καιρό μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον μου… έχει πάρει έχει προσλάβει έχει στρατολογήσει τον αρχηγό της ελληνικής μαφίας ο ίδιος  κ Δημητριάδης, για να τον προστατεύει από τους εχθρούς του, και τους πολιτικούς αλλά  και βιολογικούς του αντιπάλους, και κατονομάζει έναν εξ αυτών. Ποιον? Τον κ Φλώρο της Energa».

Ο Άρης Φλώρος καταδικάστηκε και για το σχέδιο δολοφονίας του δικηγόρου της ΛΑΓΗΕ

 

Στο VIDEO Ο Στέφανος Χίος  αναφέρει ξεκάθαρα πως «την ΕΛ.ΑΣ και την Ε.Υ.Π δεν την διοικεί ο Χρυσοχοιδης,  αλλά ο πρωθυπουργός και ο ανιψιός του Γρηγόρης Δημητριάδης που κάνουν κουμάντο».

 

Προκαλεί τον ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ Μιχάλη Χρυσοχοιδη,  αποκαλώντας τον «Μαριονέτα και Φερέφωνο και ότι τον χρησιμοποιούν» και του λέει πως «αν θέλει να βρει αυτούς που έχει στρατολογήσει το Μαξίμου, τους μαφιόζους που  πουλάνε την Κοκαΐνη στη Μύκονο, που είναι βασιλιάδες στα Club της Μυκόνου, που δεν μπορεί να τους κουνήσει κανένας και λυμαίνονται τα 4 δις ευρώ «μαύρα έσοδα το χρόνο» που διακινούνται εκεί, αν θέλει να τους βρει να πάει στο συνεργάτη του,  κ Γρηγόρη Δημητριάδη στο Μαξίμου, δίπλα στο γραφείο του κ πρωθυπουργού» και συνεχίζει… «εκεί θα τον βρείτε… συζητήστε μαζί του….πηγαίντε και ρωτήστε τους και αν δεν σας πουν ελάτε από εδώ Δοϊράνης 45 να σας δώσουμε το βιντεοληπτικό υλικό».

 

 

Προφανώς εάν όσα καταγγέλλει στο VIDEO o δημοσιογράφος Στέφανος Χίος είναι αληθή, κρίνονται ιδιαίτερα σοβαρά, αν συνυπολογίσουμε:

Ότι καταγγέλλονται πολιτικά πρόσωπα και ιδιαίτερα ο πρωθυπουργός της χώρας,

Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη | Ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας

 

Την απόπειρα δολοφονίας του και

 

Τη δολοφονία του Καπέ Καπετανάκη.

Το ποιοι «έφαγαν» τον Δ. Καπετανάκη μπορεί να παραμείνει ένα ακόμη «άλυτο μυστήριο» | newsbreak

Απαιτείται η  άμεση ενεργοποίηση της Εισαγγελίας που θα διερευνήσει τα καταγγελλόμενα, τα οποία  εκθέτουν  την κυβέρνηση και την παρουσιάζουν να διαπλέκεται με ποινικούς.

 

Προς το παρόν δεν υπήρξε αντίδραση ούτε από το Μαξίμου, ούτε από την κυβερνητική εκπρόσωπο κ Πελώνη,  ούτε κατατέθηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Στέφανου Χίου, όπως σε προηγούμενη φορά που οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το κυριότερο όμως είναι πως δεν υπήρξε αντίδραση από την Εισαγγελία!!!

Οψόμεθα…

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις