Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν διάφορα είδη οικιακής χρήσης πιθανότατα ως προϊόντα κλοπών – Αυτόφωρο για δράστη που έκλεψε 350 ευρώ από φορτηγό στην Κέρκυρα

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος Αμφίκλειας-Ελάτειας, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ζευγαριού Ελλήνων που παραβίασαν τις πόρτες μιας αποθήκης στην περιοχή της Τιθορέας και άρπαξαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.

Στο Ι.Χ.. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του άνδρα, βρέθηκε μέρος των κλεμμένων εργαλείων τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Όμως, κατασχέθηκαν και διάφορα είδη οικιακής χρήσης, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ερευνάται αν είναι και αυτά προϊόντα κλοπών.

Έκλεψε χρήματα από φορτηγό στην Κέκρυρα

Ένα Ι.Χ φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στους Καρουσάδες της Κέρκυρας είχε παραβιάσει το πρωί της Τρίτης ένας Έλληνας σπάζοντας το τζάμι και είχε αρπάξει από το εσωτερικό του 350 ευρώ. Στο πλαίσιο της προανάκρισης από τους αστυνομικούς του τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, η υπόθεση εξιχνιάστηκε, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την αυτόφωρη διαδικασία.

protothema.gr