Μοιράσου το άρθρο

 

Ξάφνιασε η δήλωση της Φώφης Γεννηματά στη συνέντευξή της στη διαδικτυακή εκπομπή «Μeeting Point» του newsbomb.gr

“Μπορούμε να διπλασιάσουμε και πάλι τα ποσοστά μας. Μπορώ να το εγγυηθώ. Και εγώ τουλάχιστον το έχω αποδείξει στην πράξη”

Και ξάφνιασε,  αφού το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπό την προεδρία της, παραπαίει εδώ και 9 χρόνια μεταξύ 6 και 8%.

Στις εθνικές εκλογές του 2015 η Δημοκρατική Συμπαράταξη υπό τη Φώφη Γεννηματά έλαβε ποσοστό 6,28% και στις εθνικές εκλογές του 2019,  έλαβε ποσοστό 8,10%.  Κανένας διπλασιασμός λοιπόν δεν προέκυψε στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, όπως η ίδια σήμερα ανέφερε.

Στο διάστημα αυτό η πρόεδρος διενήργησε 2 εσωκομματικές εκλογές με κάλεσμα στους δημοκρατικούς πολίτες και εγγραφή στα μητρώα του κόμματος έναντι αντιτίμου . Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία,  αφού τα μέλη και οι φίλοι ξεπέρασαν τις 200.000

Τεράστιο κεφάλαιο το οποία έμεινε αναξιοποίητο…

Όσοι πίστεψαν στα λόγια τα μεγάλα της προέδρου και επέστρεψαν, σύντομα απογοητεύθηκαν αφού διαπίστωσαν πως ΤΙΠΟΤΑ δεν είχε αλλάξει στο κόμμα και διοίκηση ασκούσαν τα κομματόσκυλα που ο κόσμος έχει καταδικάσει στέλνοντας το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα αζήτητα,  κάνοντάς το όχι ένα άχρηστο κόμμα αλλά ένα αχρείαστο.

Στο τελευταίο συνέδριο παρωδία η Φώφη Γεννηματά, για να ελέγχει το παιχνίδι,  διόρισε 1.450 μέλη στους τομείς, λες και το ΚΙΝ.ΑΛ ήταν κυβέρνηση.

Ακόμη όμως και αυτοί οι διορισμοί δεν απέδωσαν, αφού οι τομείς ουσιαστικά δεν λειτούργησαν ποτέ, δεν παράγουν έργο και οι διορισμένοι απλά φέρουν τον τίτλο…

 

Με λίγα λόγια από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απουσιάζει ο ΗΓΕΤΗΣ με όραμα, ο οποίος θα οδηγήσει ξανά το κόμμα στη διεκδίκηση της κυβέρνησης.

Η Φώφη Γεννηματά το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί,  είναι η συνέχιση της διοίκησης από τα κομματόσκυλα που λυμαίνονται το κόμμα,  και οι ίντριγκες που στήνουν προκειμένου να διατηρήσουν ΟΛΟΙ τους, ο καθένας από τη θέση του, την καρέκλα τους.

 

Μόνο με την ανάδειξη νέου ΗΓΕΤΗ το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα αποκτήσει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι δύο διεκδικητές Ανδρέας Λοβέρδος και Νίκος Ανδρουλάκης,  ο καθένας από διαφορετική σκοπιά, μπορούν να ξαναφέρουν τον κόσμο πίσω στο σπίτι του. Πίσω στη Χαριλάου Τρικούπη!!!

Σ.Π

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις