Πάτρα: Γιος κατήγγειλε τον πατέρα,    

Αχαία: Γυναίκα κατήγγειλε τον άντρα της,    

Πύργος: Μητέρα κατήγγειλε τον γιο,     

Βόνιτσα:Αδέρφια κατήγγειλαν τον αδερφό,    

Ξηρόμερο: Γιαγιά κατήγγειλε  τον εγγονό  

 

Παρατηρώ με έκπληξη και ανησυχία τις καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας που σημειώνονται σε όλη τη χώρα.

Του Ειδικού Συνεργάτη

Η υπόθεση έχει ξεφύγει πλέον από τις κακοποιήσεις γυναικών, παρουσιάζοντας κλιμάκωση δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο με διαφορετικές μορφές βίας μεταξύ των μελών οικογενειών,  το οποίο καταδεικνύει την κρίση που διέρχεται η Ελληνική οικογένεια, κρίση η οποία πηγάζει από την ανέχεια; Tον εγκλεισμό της Covid 19; Την ανεργία;Το διαδίκτυο;

Οι ψυχολόγοι με μέριμνα της κυβέρνησης, είναι αυτοί που πρέπει να κληθούν σύντομα, να παρατηρήσουν και να αναλύσουν τα δεδομένα της κοινωνικής αυτής κρίσης,  ώστε να εισηγηθούν στην κυβέρνηση άμεσες λύσεις, πριν φτάσουμε στο σημείο ο ένας να επιτίθεται στον άλλο.

Ψυχίατρος ή Ψυχολόγος; Ποιον να επιλέξω για την περίπτωσή μου; - Ψυχο-γραφήματα

 

Έτσι, συνελήφθησαν επτά άτομα από την αστυνομία σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας συνελήφθη στην Πάτρα, μετά την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του ο γιος του, αναφέροντας ότι αποπειράθηκε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Επίσης, σε περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του για εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ενδοοικογενειακή βία.

Σε μία άλλη περίπτωση, συνελήφθη στον Πύργο ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του, λέγοντας ότι την απείλησε και τις προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας την με γροθιές στο κεφάλι. Κατόπιν, η καταγγέλλουσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σε περιοχή του Αγρινίου συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του για πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ σε περιοχή της Αμφιλοχίας συνελήφθη μία γυναίκα, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλλε σε βάρος της ο πρώην σύντροφός της για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Ακόμη, σε περιοχή του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλαν η μητέρα και τα αδέρφια του, αναφέροντας ότι τους απείλησε για τις ζωές τους, κρατώντας ένα σίδερο και ένα σκεπάρνι.

Τέλος, σε περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η γιαγιά του για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλή.

 

Σε άλλα νέα…

Η κυβέρνηση ασχολείται με την εισαγωγή τεχνητής νοημοσύνης σε κρατικά νοσοκομεία και ας μην έχουν προσωπικό,

Ο πρωθυπουργός θα στείλει επιστολή στην Φοντερλαιεν για την ακρίβεια των πολυεθνικών, και απείλησε τα Σκόπια πως δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία, την οποία ήδη έπρεπε να έχει επικυρώσει,

Η ακρίβεια συνεχίζει στα super market,

Ο μισθός φτάνει μέχρι τις 19 του μήνα,

Εκτελέσεις και δολοφονίες εν μέση οδό συνεχίζονται,

Τα ΜΜΕ προβάλουν κακοποιήσεις γυναικών και παιδικής παραβατικότητας,  δίχως να ασχολούνται, συνολικά, με το πρόβλημα της βίας μέσα στην οικογένεια,

Ο Ράμα έκανε πάρτι στην Αθήνα με άδεια της Ελληνικής κυβέρνησης,

Η Τουρκία μας απαγορεύει τα Αιολικά πάρκα και διεκδικεί το μισό Αιγαίο.

Γαλάζια Πατρίδα - Βικιπαίδεια

Με την υπογονιμότητα και τη διάλυση της Ελληνικής οικογένειας δεν ασχολείται κανείς, ούτε καν η αντιπολίτευση, πλην της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ του Κυριάκου Βελόπουλου.

 

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-Newsbeast.gr

ext.photo:onasis.org

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις