Μοιράσου το άρθρο

Ο συνταξιούχος δικαστικός “Λάμπρος”, η παρέα του 10% και δικηγόρος του Πειραιά με τον “αμαρτωλό” Μπαμπά που τον έδιωξαν από κρατική καρέκλα, επειδή ήταν μουρντάρης.


Όταν ξεκινήσαμε το ρεπορτάζ για τους στημένους διαγωνισμούς του δημοσίου με αφορμή τις καταγγελίες του βιομηχάνου Μανδρέκα δεν φανταζόμασταν πως το e-mail του edolio5 θα γεμίσει με “θύματα” της ίδιας παρέας που κάνει κουμάντο στον έλεγχο των δημοσίων συμβάσεων.
Όλες οι υποθέσεις εξετάζονται με συνήγορο τον γιο του αμαρτωλού προέδρου που εκδιώχθηκε από την κρατική θέση που είχε κακήν κακώς. Στα αρμόδια τμήματα που εξετάζουν τις προσφυγές συμμετέχουν, οι ίδιοι και οι ίδιοι πάντα “μιλημένοι” για τους πελάτες του γνωστού Πειραιώτη δικηγόρου όπως σας προαναφέραμε. Τα λεφτά είναι πολλά και στο παιχνίδι έχουν μπει στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Κόρινθο αλλά και την Αττική.
Πληροφορηθήκαμε ότι 2 επιχειρηματίες που είναι αδικημένοι από αυτή την ιστορία έχουν στην διάθεση τους καυτό ηχητικό υλικό, που αποδεικνύεται καραμπινάτη δωροδοκία κρατικών αξιωματούχων. Και οι 2 ήταν πελάτες της ομάδας που χειριζόταν το Predator. Μας λένε ότι κυρίαρχο ρόλο στο κύκλωμα αυτό έχει ένα ζευγάρι δικηγόρων από την Κόρινθο.
edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις