Μετά την μήνυση ήρθε και η απαίτηση των 200.000 ευρώ για όσα είπε ο Στίγκας σε βάρος του. Πριν προλάβει ο επιμελητής να του επιδώσει τον νέο δικόγραφο του έστειλε και εξώδικο για τα επόμενα νομικά βήματα.

Όπως φαίνεται όσα είπε ότι θα πράξει δια της νομικής οδού ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς σε βάρος του Βασιλάκη Στίγκα τα κάνει πράξη στο ακέραιο. 

 

Μετά την μήνυση που ήδη κατέθεσε με συνήγορο υπεράσπισης τον ποινικολόγο Βασίλη Καπερνάρο και αποκάλυψε το edolio5, σήμερα το πρωί κοινοποίησε στο γραφείο των Σπαρτιατών στην βουλή και την αγωγή που κατέθεσε ζητώντας χρηματική ικανοποίηση 200.000€ που όπως αναφέρει θα τα διαθέσει εξ ολοκλήρου σε δομές ΑΜΕΑ. Επιπλέον όμως όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή σήμερα στάλθηκε και εξώδικο στον Βασίλη Στίγκα από τον Χάρη Κατσιβαρδά για δηλώσεις που έκανε στις 7/2/23 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου σε βάρος του όπου προαναγγέλλει νέα μήνυση και αγωγή εάν δεν ζητήσει συγνώμη για όσα είπε. Με απλά λόγια ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς τον «πάει αίμα» τον Στίγκα κάτι που ήταν αναμενόμενο πλέον με όσα έχουν συμβεί.

Όλη η αγωγή

edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις