⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΚαθώς κολυμπούσε, η 80χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ
Καθώς κολυμπούσε, αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ.
Άμεσα οι διασώστες και ειδικός ιατρός έσπευσαν στο ξενοδοχείο και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην ηλικιωμένη, ωστόσο ήταν αργά καθώς η 80χρονη είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή.
Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου για τη διενέργεια νεκροψίας/ νεκροτομής η οποία αναμένεται να πιστοποιήσει επίσημα τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο στην άτυχη γυναίκα.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































