Ο πρόεδρος Εμπόρων Πειραιά Θοδωρής Καπράλος, σε συνέντευξή του στο Star News αναφέρθηκε στην οικτρή κατάσταση που βρίσκονται πλέον οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση στο λιανεμπόριο. Αναφέρει ότι “η ζημιά στο εμπόριο ξεπερνά πλέον τα 50 δις ευρώ σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία της τράπεζας Ελλάδος”.

 

Προμηνύει ότι σύμφωνα και με ευρωπαϊκή έρευνα, “4 στις 10 επιχειρήσεις και ίσως και περισσότερες θα κλείσουν μέσα στο 2021″.

 

Και η κυβέρνηση συνεχίζει να καμαρώνει για την “επιτυχία” του Click away, επιτυχία που βλέπει ΜΟΝΟ ο υπουργός της Άδωνης Γεωργιάδης , αλλά δεν τη βλέπουν οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων σε όλη τη χώρα.

Αν και η ζημιά πλέον είναι μη αναστρέψιμη για χιλιάδες επιχειρηματίες,  ας σταματήσει η κυβέρνηση τις παλινωδίες και τους πειραματισμούς  στις αποφάσεις της, και ας ανοίξει το λιανεμπόριο έστω και με ραντεβού, μήπως και σωθεί ο κόσμος που θα βρεθεί να χρωστά και δίχως εργασία.

Και φυσικά ως συνεπακόλουθο των λουκέτων που θα μπουν στις επιχειρήσεις, θα οδηγηθούν στην ανεργία και χιλιάδες εργαζόμενοι.

 

πηγή video:star news-makeleio.gr

φωτό:aftodioikisi.gr