⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΤο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας ζήτησε να παίξουν τον εθνικο ύμνο της Ουκρανίας ως μια πράξη αλληλεγγύης εν μέσω του πολεμου – Σφοδρή ήταν η αντίδραση συνδικαλιστών του ΚΚΕ – Τι λέέι σε αναρτηση του ο γνωστός τσελίστας, Μάνος Επιτροπάκης
Ο μουσικός- τσελίστας, Μάνος Επιτροπάκης, εργάζεται 23 χρόνια στην Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου, όπως καταγγέλει σε μακροσκελή ανάρτηση του, τις προηγούμενες ημέρες όταν προτάθηκε να παίξει η Ορχήστρα τον ύμνο της Ουκρανίας ως πράξη αλληλεγγύης την ώρα που δέχεται την ρωσική εισβολή, υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις από συνδικαλιστές που ανήκουν στην παράταξη του ΚΚΕ. Οι συνδικαλιστές εμπόδισαν την πρωτοβουλία του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, ζητώντας να παίξουν κάτι «υπέρ της Ειρήνης των λαών».
Σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση του μουσικού, μπορεί πράγματι την ημέρα της Συναυλίας να μην έπαιξε ο Ουκρανικός εθνικός ύμνος, όμως η ορχήστρα τήρησε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων.
|
1.4K
|
286
|
436
|
protothema.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































