Καμπανάκι για τη δημόσια Υγεία στις φυλακές Κορυδαλλού χτυπούν με επιστολή τους προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τη Διεύθυνση των φυλακών οι Πτυχιούχοι Εξωτερικοί Φρουροί.

Ειδικότερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πτυχιούχων Εξωτερικής Κράτησης Σωφρονιστικών Καταστημάτων καταγγέλλει «κινδύνους» για την «υγεία» των εξωτερικών φρουρών από τα «σμήνη κατσαρίδων στις υπερυψωμένες σκοπιές των φυλακών Κορυδαλλού».

Όπως επισημαίνουν σε επιστολή που δημοσιεύει το documentonews.gr οι φρουροί αντιμετωπίζουν όχι μόνο δυσκολία στο να εκτελέσουν το έργο τους, αλλά παράλληλα «κινδυνεύουν να κολλήσουν μολυσματικές ασθένειες».

Οι εξωτερικοί φρουροί υπογραμμίζουν ότι είναι αναγκαία η «απολύμανση στις υπερυψωμένες σκοπιές» ενώ επισημαίνουν ότι και στο παρελθόν είχαν ζητήσει να γίνει απολύμανση αλλά δεν έγινε.

Το documentonews.gr δημοσιεύει φωτογραφία ντοκουμέντο από τις υπερυψωμένες σκοπιές των φυλακών Κορυδαλλού όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει τεράστιο ζήτημα με τις κατσαρίδες και ότι είναι αναγκαία η απολύμανση για την προστασία της υγείας των φρουρών και κατ επέκταση και των κρατουμένων στις φυλακές.

πηγή

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις