Μοιράσου το άρθρο

Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατασχέθηκε και οι τρεις συνεργοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα

Μετά από πληροφορίες σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας και της Καβάλας, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας οργάνωσαν επιχείρηση το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν δύο Έλληνες να κινούνται με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Αφού τους παρακολούθησαν διακριτικά, τους είδαν να φτάνουν σε μια περιοχή της Καβάλας, να κρύβουν σε εξωτερικό χώρο μία συσκευασία με ναρκωτικά και να συνεχίζουν την πορεία τους με κατεύθυνση προς τη Δράμα. Τότε, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν. Αμέσως ανέλαβε δράση η σκυλίτσα «Vera», η οποία ξετρύπωσε τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 12,3 γραμμαρίων που ήταν κρυμμένες στο εσωτερικό του οχήματος.

Στη συνέχεια, συνελήφθη και ένας ακόμη συνεργός τους ο οποίος είχε πάει στο σημείο όπου έκρυψαν τα υπόλοιπα ναρκωτικά και η «Vera» βρήκε άλλη μια συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 10,4 γραμμαρίων. Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατασχέθηκε και οι τρεις συνεργοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Μάνος Τσαγκαράκης
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις