⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΜε αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα κρούσματα απάτης σε βάρος επιχειρηματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό στο νησί
Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όλο και κάποιος από τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων του νησιού πέφτει στην παγίδα να δώσει τα προσωπικά στοιχεία του λογαριασμού του, με αποτέλεσμα οι απατεώνες να αρπάζουν τις καταθέσεις τους. Τελευταίο τους θύμα ήταν μια γυναίκα, η οποία δέχθηκε ηλεκτρονικό μήνυμα που της ζητούσε να καταχωρήσει τους κωδικούς ηλεκτρονικών συναλλαγών της με την Alpha Bank.
Μόλις το έκανε, διαπίστωσε έντρομη ότι μεταφέρθηκαν από τον λογαριασμό της σε άλλους λογαριασμούς 15.000 ευρώ και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Αργοστολίου, οι αστυνομικοί της οποίας διενεργούν προανάκριση για να ταυτοποιήσουν τους κατόχους των λογαριασμών όπου κατέληξαν τα χρήματα.
protothema.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































